Welkom op By Heart!

Mijn naam is Lisa Kunst, ik ben 19 jaar en woon in Amsterdam. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de studie Psychologie aan de UvA. Hoewel ik erg geïnteresseerd ben in alles wat met psychologie te maken heeft is mijn grote passie fotograferen. Ik fotografeer nu zo'n 3 jaar en richt me vooral op alle soorten fotografie met mensen: portret-, evenementen-, concert- en reportagefotografie.
Daarnaast hou ik ook erg van gezonde voeding, sporten, koken, en alles wat met design en vormgeving te maken heeft. En dat is dan ook waar ik op deze blog over schrijf!

Ik ben deze blog begonnen omdat ik tijdens het studeren heel erg het creatieve aspect miste. Waar ik op de middelbare school me nog helemaal kon uitleven tijdens een uurtje tekenen, is er op de universiteit geen ruimte voor een uitspattingsuurtje en kunnen ze creativiteit ook niet altijd waarderen. Daarom heb ik besloten om het heft in eigen handen te nemen en mezelf te 'dwingen' creatief bezig te blijven. Dwingen is het natuurlijk niet echt, omdat ik alles rondom fotografie, bloggen, design, vormgeving, etc. hartstikke leuk vind, maar ik moet mezelf er wel de tijd voor gunnen. Ik hoop in ieder geval dat mijn blog een plek wordt waar ik al mijn creativiteit kwijt kan. En voor de rest... ik laat het maar gewoon op me afkomen!

Heb je nog vragen over mij en/of mijn blog, mail dan gerust naar byheartnl@gmail.com

Verder ben ik te vinden op Twitter, FacebookBloglovin en Instagram (@KunstLisa).

Vrijwel alle foto's op mijn site zijn door mij gemaakt. Wanneer dit niet het geval is, is dit aangegeven door middel van een bronvermelding. Het gebruiken van mijn foto's zonder toestemming is niet toegestaan.